Vår resa till Thailand

2014 Bangkok

Publicerad 2013-12-31 19:14:42 i Allmänt,

Gott nytt år!
Har haft problem med internet här i Bangkok så det blir ett kort inlägg innan det lägger av. Här finns det grejer att köpa och billigt är det.
Kl 11 åkte vi iväg och hamnade på MBK tror jag det hette sju våningar högt med bara affärer. När kl var sju på kvällen åkte vi därifrån och ändå så var vi inte klara.. Så två dagar i Bangkok räcker inte hoppas Claes vill ta en resa hit när han kommer.
Väntar på skytrain

Glasspaus

I kväll har vi ätit god mat och tittat på fyrverkerier så nu är det 2014 för mej med nya nyårslöften att bryta. Så jag skiter i allt sånt och har det bra.;)

Nyårskramar till er❤️

Vi hörs!

Ont i kroppen

Publicerad 2013-12-29 13:20:08 i Allmänt,

När vi hade ätit frukost åkte vi till stranden och fördrev några timmar. Efter några timmar och en lunch som idag blev kyckling och curry med ris ( börjar bli tjatigt nu) men barnen tyckte det var jättegott. Dom åt faktiskt upp allt och det är inte ofta det händer.

När vi åkte därifrån fick jag för mej att vi skulle åka till Laem mae phim. Det skulle vara en mil ifrån där vi var, vi åkte och åkte men fick ge upp för jag var rädd att åka vilse. 
Väl hemma så badade barnen och jag låg på altan med en bok.:)

Fruktstund

Har inte känt mej bra idag har ont i kroppen och huvudet värker så det blev en snabb middag på stranden.

När vi satt och käkade så kom en liten bebis elefant som barnen fick mata. Dom vart skit rädda men skulle ändå fram.:)


Nu ska jag gå och lägga mej och hoppas jag mår bättre i morgon.

Vi hörs!

Lördag eller?

Publicerad 2013-12-28 13:10:30 i Allmänt,

Idag när jag pratade med Claes så visste jag inte vad det var för dag. Nu när barnen har jullov så behöver man inte bry sig. Rätt skönt faktiskt när man inte har några måsten. 
Maria och hennes barn har åkt till Bangkok idag för att möta Håkan på flygplatsen. På måndag åker vi till Bangkok för att shoppa och fira nyår sex timmar före er i Sverige.:)

Solen lyser på oss hela dagarna så jag är lite solmättad nu men en stund vid poolen blir det alltid med en bra bok. Läser på min sjunde bok nu och på
måndag får jag Femtio nyanser av frihet.

Claes som kommer nästa lördag ska ta med sig en ny trilogi som ska vara minst lika bra  Åttio dagar gul, åttio dagar blå, åttio dagar röd .

Lunchen intog vi vid stranden där Filippa blev förälskad i en liten hundvalp som var så himla gullig.:)
Den charmade även mej fast den ville äta upp mina sandaler.I morgon vill Filippa till Happy beatch och äta deras goda mat och tindra till Seven eleven och jag måste till bankomaten och ta ut mer pengar för det börjar bli tomt i plånboken.
Tre måsten på en dag är alldeles lagom.:)

Va rädda om varandra och njut av livet.

Vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela